Західний науковий центр НАН України і МОН України

Звернення академічної спільноти Західної України

Академічна спільнота Західної України глибоко обурена новими викликами для всього цивілізованого світу, які «продукує» найбільш жорсто-кий кат ХХІ століття – Владімір Путін. Чого варте останнє його рішення – за умови військової агресії проти України привести в особливий режим несення бойового чергування сил стримування російської армії. Відомо, що використання Росією своїх сил стримування уможливлює застосування ядерної зброї – зброї масового ураження, призначеної для нанесення масових втрат або руйнувань на великій території. І крім загрози використання цієї зброї проти України таке рішення кремлівського злостивця створює реальну загрозу виникнення світової ядерної війни, яка може завдати невідновних втрат всьому людству.

Віримо у здатність Української армії та народу України захистити свою країну від російського агресора, яку вони підтверджують своїми діями впродовж вже п’яти діб ведення активних бойових дій.

Разом з тим, звертаємось до світового цивілізованого співтовариства із закликом підтримати Україну у її протистоянні російському агресору та всіма доступними способами і методами (воєнними, економічними, інформаійними та ін.) завадити Росії реалізувати її людиноненависницькі плани стосовно України та всього світу.

Слава Україні!

Героям слава!

Концепція розвитку НАН України на 2014-2023 роки
Мапа сайту
Розширена мапа сайту
Новини та події
Світлої пам'яті відомого вченого та організатора науки Юрія Миколайовича ЧЕРНОБАЯ
Запрошуємо на семінар Quantum Randomness, Determinism, and the Foundations of Science
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Західний науковий центр
Національної академії наук України та
Міністерства освіти і науки України
79007, м. Львів, вул. Матейка 4
e-mail: zncnan@mail.lviv.ua, znc@ukrpost.ua
Тел./факс: (032) 297-07-74