Західний науковий центр НАН України і МОН України

Науково-практична конференція «Наукові та практичні аспекти раціонального використання і охорони природних ресурсів: проблеми та завдання для державних інституцій і територіальних громад».

25.09.2020 року Західний науковий центр НАН України і МОН України на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Червоненське вище професійне училище» (с. Червоне Золочівського району Львівської обл.) спільно з ДУ «Інститут регіональних досліджень імені М. І. Долішнього НАН України», Інститутом екології Карпат НАН України, Національним природним парком «Північне Поділля», Басейновим управлінням водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну, Державним професійно-технічним навчальним закладом «Червоненське вище професійне училище» провів науково-практичну конференцію «Наукові та практичні аспекти раціонального використання і охорони природних ресурсів: проблеми та завдання для державних інституцій і територіальних громад».

Цей захід зібрав фахівців і небайдужих, відданих важливій справі збереження Природи, середовища в якому живе Людина. Це чудова нагода для спеціалістів, науковців і зацікавлених з різних дослідницьких, владних та громадських інституцій обмінятися новими напрацюваннями, досвідом та здобутками, які мають бути використані в нових умовах, що виникають у зв’язку із завершенням адміністративно-територіальної реформи.

Концепція розвитку НАН України на 2014-2023 роки
Мапа сайту
Розширена мапа сайту
Новини та події
Світлої пам'яті відомого вченого та організатора науки Юрія Миколайовича ЧЕРНОБАЯ
Запрошуємо на семінар Quantum Randomness, Determinism, and the Foundations of Science
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Західний науковий центр
Національної академії наук України та
Міністерства освіти і науки України
79007, м. Львів, вул. Матейка 4
e-mail: zncnan@mail.lviv.ua, znc@ukrpost.ua
Тел./факс: (032) 297-07-74