Західний науковий центр НАН України і МОН України

Оголошено конкурс на премії обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ Національної академії наук України та вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Львівської області на 2016 рік

Відповідно до рішення Львівської обласної ради №133 від 15 березня 2016 року «Про внесення змін до Переліку завдань, заходів та показників Програми розвитку освіти Львівщини на 2013-2016 роки, які підлягають фінансуванню з обласного бюджету у 2016 році» п. 9.1. «Система заохочення молодих учених та відомих фахівців» та Положення про премії (Розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації № 660/0/5-12 від 28.09.2012 р.) оголошено конкурс на здобуття премій обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ Національної академії наук України та вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Львівської області:

  • відомим ученим і знаним фахівцям – за значні досягнення у галузі природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних наук, які сприяють подальшому розвитку науки, соціально-економічним перетворенням у регіоні й утверджують високий авторитет науковців Львівщини в Україні та світі;
  • молодим ученим та спеціалістам (віком до 35 років на час присудження премії) – з метою підтримки проведення наукових досліджень в галузі природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних наук, результати яких сприятимуть соціально-економічним перетворенням у регіоні.

Керівникам наукових установ НАН України та вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Львівської області до 30.09.2016 р. необхідно подати у Західний науковий центр для розгляду документи кандидатур – претендентів для здобуття премій згідно з квотами, затвердженими виконкомом Ради ЗНЦ 24.06.2016 р. (додаток 1), відповідно до пп. 8, 9 Положення про премії.

Концепція розвитку НАН України на 2014-2023 роки
Мапа сайту
Розширена мапа сайту
Новини та події
Світлої пам'яті відомого вченого та організатора науки Юрія Миколайовича ЧЕРНОБАЯ
Запрошуємо на семінар Quantum Randomness, Determinism, and the Foundations of Science
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Західний науковий центр
Національної академії наук України та
Міністерства освіти і науки України
79007, м. Львів, вул. Матейка 4
e-mail: zncnan@mail.lviv.ua, znc@ukrpost.ua
Тел./факс: (032) 297-07-74