Західний науковий центр НАН України і МОН України

Інформаційне повідомлення щодо участі у міжнародній виставці «Корчова Долина»

Шановні колеги!

Західний науковий центр НАН України і МОН України здійснює організаційні заходи щодо створення умов для участі академічних, освітніх та науково-виробничих підприємств Львівщини у постійно діючій виставці центру

«КОРЧОВА ДОЛИНА», Korczowa Dolina

(Млини, Республіка Польша).

Мета заходу:

  • створення платформи для популяризації технологій, інноваційних розробок, продуктів та послуг академічних, освітніх та науково-виробничих установ Львівського регіону на ринку ЄС, зокрема Республіки Польща;
  • формування позитивного іміджу вітчизняних дослідницьких організацій серед зарубіжних партнерів.

Початок роботи виставки для популяризації технологій, розробок, продуктів та послуг академічних, освітніх та науково-виробничих установ Львівського регіону 04 вересня 2015 року.

Передбачаються такі умови участі українських науково-освітніх установ у польському виставкому центрі Korczowa Dolina. Орієнтовна вартість оренди 1 кв. м виставкової площі (для розміщення банера, постера, виробу тощо) складатиме 10 пол. злотих за на місяць. У вартість оренди включено інформування польською стороною цільової аудиторії державного, регіонального та місцевого рівня Польщі через ЗМІ, охорона виставкового інвентаря, опалення приміщень (при необхідності підключення товарів чи зразків до електромережі оплата здійснюватиметься окремо за показами лічильника). Існуватиме можливість та передбачається проведення вітчизняними установами тематичних конференцій, круглих столів у визначені дні у виставкому центрі Korczowa Dolina, за домовленістю між сторонами, для безпосереднього представлення інституціями технологій, розробок та ін. зацікавленим науковим і бізнесовим іноземним колам.

Також умовами участі у виставці українських представників передбачено, що перший мінімальний термін складатиме не менше 3 місяців. За потреби можливе продовження оренди.

У разі надання згоди щодо участі в постійно діючій Korczowa Dolina, українській установі необхідно буде укласти угоду з вітчизняною компанією, що супроводжує проект, й здійснити оплату управляючій компанії проекту на території України (оплата буде здійснюватись у гривнях за курсом НБУ на день оплати).

Керівникам зацікавлених установ прохання скерувати на робочу зустріч 01.07.2015 р. на 16.00 год. у Західний науковий центр (Львів, вул. Матейка, 4, зал засідань) відповідальних виконавців зазначеного проекту для детального опрацювання умов участі.

Запрошуємо до участі в міжнародному заході.

Контактна особа – Захарчук Євгеній Володимирович,тел. 261-07-22

Концепція розвитку НАН України на 2014-2023 роки
Мапа сайту
Розширена мапа сайту
Новини та події
25 квітня 2024 року відбулася сесія Загальних зборів НАН України, під час якої було обрано дійсних членів (академіків) і членів-кореспондентів НАН України
Важливі зміни у правилах прийому до аспірантури у 2024 році
Світлої пам'яті відомого вченого та організатора науки, Героя України Володимира Павловича ШЕВЧЕНКА
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Західний науковий центр
Національної академії наук України та
Міністерства освіти і науки України
79007, м. Львів, вул. Матейка 4
e-mail: zncnan@mail.lviv.ua, znc@ukrpost.ua
Тел./факс: (032) 297-07-74