Західний науковий центр НАН України і МОН України

Fulbright Program в Україні оголошує черговий кокурс на здобуття стипендій

Шановні Колеги,

Дозвольте поінформувати Вас про черговий щорічний конкурс на здобуття стипендій імені Фулбрайта для проведення наукових досліджень у США за Програмою Fulbright Scholar Program. Fulbright Scholar Program, тривалістю від трьох до дев'яти місяців, передбачає проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо.

У конкурсі можуть брати участь представники гуманітарних, суспільних, точних, технічних і природничих дисциплін - кандидати та доктори наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники без наукового ступеня з досвідом роботи не менше п'яти років; аспіранти напередодні захисту, які отримають науковий ступінь до початку гранту.


Кінцевий термін подання заявок - 15 жовтня 2014 року.


Кандидати на участь у Fulbright Scholar Program можуть обрати Інститут Кеннана у Вашингтоні як місце проведення досліджень суспільно-політичного спрямування. Стажування триває шість місяців.

Учасник Програми отримує щомісячну стипендію, додаткові кошти для придбання професійної літератури, медичне страхування, квиток в обидва боки.

Детально про Програму, перелік документів для участі у конкурсі та вимоги до їх оформлення, а також про перебіг конкурсного відбору на сторінці

Аби увиразнити уявлення про Програму, радимо переглянути відгуки та описи наукових проектів учасників минулих років, що розміщені на сторінках Фулбрайтівських Щорічників та Вісників й викладені у Facebook.

Концепція розвитку НАН України на 2014-2023 роки
Мапа сайту
Розширена мапа сайту
Новини та події
Світлої пам'яті відомого вченого та організатора науки Юрія Миколайовича ЧЕРНОБАЯ
Запрошуємо на семінар Quantum Randomness, Determinism, and the Foundations of Science
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Західний науковий центр
Національної академії наук України та
Міністерства освіти і науки України
79007, м. Львів, вул. Матейка 4
e-mail: zncnan@mail.lviv.ua, znc@ukrpost.ua
Тел./факс: (032) 297-07-74