Західний науковий центр НАН України та МОН України

Розпочався прийом заявок на участь у конкурсі на здобуття премій обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ та закладів вищої освіти Львівської області

Шановні колеги,

повідомляємо, що 1 вересня, розпочався прийом заявок на участь у конкурсі на здобуття премій Львівської обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ та закладів вищої освіти (університетів, академій, інститутів) Львівської області.

Водночас звертаємо Вашу увагу, що проведення конкурсу буде відбуватись у відповідності до «Положення про премії обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ та закладів вищої освіти Львівської області» із змінами, внесеними розпорядженням Львівської обласної державної адміністрації від 27.08.2020 № 702.

Документи для участі у конкурсі подаються особисто або через засоби поштового, електронного зв’язку на адресу департаменту освіти і науки облдержадміністрації (вул. Просвіти, 4а, м. Львів, 79000, donloda@ukr.net) з позначкою «Премії обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ та закладів вищої освіти» у встановлений термін – з 01 вересня до 10 жовтня поточного року.

Концепція розвитку НАН України на 2014-2023 роки
Мапа сайту
Розширена мапа сайту
Новини та події
Світлої пам'яті видатного вченого Валентина Романовича СКАЛЬСЬКОГО
Світлої пам'яті видатного вченого Василя Івановича ПОХМУРСЬКОГО
Привітання академіка НАН України Зіновія НАЗАРЧУКА з нагоди Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Західний науковий центр
Національної академії наук України та
Міністерства освіти і науки України
79007, м. Львів, вул. Матейка 4
e-mail: zncnan@mail.lviv.ua, znc@ukrpost.ua
Тел./факс: (032) 297-07-74