Західний науковий центр НАН України і МОН України

Присуджено Державні премії України в галузі науки і техніки 2016 року

7 квітня 2017 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ №101/2017 «Про присудження Державних премій України в галузі науки і техніки 2016 року». Державна премія України в галузі науки і техніки є найвищою державною нагородою у науковій сфері, яку присуджують видатним ученим України за вагомий внесок у розвиток наукових досліджень, розроблення та впровадження нової техніки, матеріалів та технологій, нових способів і методів лікування та профілактики захворювань, вирішення проблем охорони навколишнього природного середовища та ін.

Державні премії України в галузі науки і техніки 2016 року присуджено таким науковцям Західного регіону України (у складі авторських колективів):

ЗАШКІЛЬНЯКУ Леоніду Опанасовичу – докторові історичних наук, завідувачеві кафедри Львівського національного університету імені Івана Франка;

– за роботу «Енергоефективні світлодіодні освітлювальні системи»:

ГОТРІ Зенону Юрійовичу – докторові технічних наук, завідувачеві кафедри Національного університету «Львівська політехніка»;

ЛЯХУ Михайлу Михайловичу – кандидатові технічних наук, професорові Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Вітаємо лауреатів із цією вагомою державною нагородою та бажаємо подальших успіхів у дослідницькій роботі на благо України!

Концепція розвитку НАН України на 2014-2023 роки
Мапа сайту
Розширена мапа сайту
Новини та події
Світлої пам'яті видатного вченого, громадського та політичного діяча Ігоря Рафаїловича ЮХНОВСЬКОГО
У Західному науковому центрі втретє відбувся Всеукраїнський науковий круглий стіл на тему «Життєстійкість особистості, економіки та культури суспільства в умовах війни»
Світлої пам'яті видатного вченого Валентина Романовича СКАЛЬСЬКОГО
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Західний науковий центр
Національної академії наук України та
Міністерства освіти і науки України
79007, м. Львів, вул. Матейка 4
e-mail: zncnan@mail.lviv.ua, znc@ukrpost.ua
Тел./факс: (032) 297-07-74