Західний науковий центр НАН України і МОН України

Конкурс на премії Львівської обласної державної адміністрації та обласної ради за 2014 рік

Оголошено конкурс на премії Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради серед працівників наукових установ Національної академії наук України та вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Львівської області

Відповідно до Програми розвитку освіти Львівщини на 2013-2016 роки (рішення Львівської обласної ради № 726 від 26.04.2013) та Положення про премії, (Розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації № 660/0/5-12 від “28” вересня 2012 року)

Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада оголошують конкурс на здобуття премій обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ Національної академії наук України та вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Львівської області:

  • відомим ученим і знаним фахівцям – за значні досягнення в галузі природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних наук, які сприяють подальшому розвитку науки, соціально-економічним перетворенням у регіоні й утверджують високий авторитет науковців Львівщини в Україні та світі;
  • молодим ученим та спеціалістам (яким не виповнюється 35 років на час присудження премії) - з метою підтримки проведення наукових досліджень в галузі природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних наук, результати яких сприятимуть соціально-економічним перетворенням у регіоні.

Відповідно до п. 8 та п. 9 Положення про премії (№ 660/0/5-12 від 28.09.2012 р.) просимо керівників вищих навчальних закладів та наукових установ НАН України Львівської області до 25.09.2014 р. подати у Західний науковий центр для розгляду документи кандидатур претендентів для здобуття премій згідно квот, затверджених ухвалою виконкому Ради ЗНЦ 14.06.2013 р. - додаток 1, (див. сайт ЗНЦ).

Концепція розвитку НАН України на 2014-2023 роки
Мапа сайту
Розширена мапа сайту
Новини та події
Важливі зміни у правилах прийому до аспірантури у 2024 році
Світлої пам'яті відомого вченого та організатора науки, Героя України Володимира Павловича ШЕВЧЕНКА
Світлої пам'яті видатного вченого, громадського та політичного діяча Ігоря Рафаїловича ЮХНОВСЬКОГО
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Західний науковий центр
Національної академії наук України та
Міністерства освіти і науки України
79007, м. Львів, вул. Матейка 4
e-mail: zncnan@mail.lviv.ua, znc@ukrpost.ua
Тел./факс: (032) 297-07-74